Open Almeerse Tentoonstelling

Markerkant 10-50
1316 AJ ALMERE-STAD

• TT 2020, 12 – 14 november 2020: 11e Open Almeerse 2020
    • Donderdag 12 november opbouw / inbrengen vogels van 14.00 – 20.00 uur.
    • Vrijdag 13 november keuring.
    • Vrijdagavond open voor leden en deelnemers.
    • Zaterdag 14 november TT open voor publiek tussen 10.00 en 16.00 uur, uitkooien vanaf 16.00 uur.

Reglement 11e Open Almeerse 2020

Inschrijfformulier 11e Open Almeerse 2020 Senior als PDF
Inschrijfformulier 11e Open Almeerse 2020 Senior als Exel
Inschrijfformulier 11e Open Almeerse 2020 Jeugd als PDF
Inschrijfformulier 11e Open Almeerse 2020 Jeugd als Exel

Verkoopformulier 11e Open Almeerse 2020 als PDF
Verkoopformulier 11e Open Almeerse 2020 als Exel

De afgelopen Tentoonstelling was een geweldig succes met een deelname van bijna 300 vogels van een bijzonder hoge kwaliteit.
Hieronder enige reacties van een aantal aanwezige keurmeesters;

Als keurmeester van de kromsnavels en tropen heb ik een mooie dag beleefd in Almere.
De grote verscheidenheid aan vogels, zoals hier aanwezig, doet een keurmeester goed.
Ik zag vogels voorbij komen met goede eigenschappen en kwaliteiten waarbij ik zat te genieten!
Ik wens iedereen veel plezier bij het bezichtigen van de vogels.
Als keurmeester heb ik dat zeker gedaan.

Piet Verhijde.

—————————————————————————————————————————

Inzenders en bezoekers van deze tentoonstelling kunnen hun hart ophalen aan de hier tentoongestelde kleur kanaries. Zowel in aantal maar vooral ook qua diversiteit is het aanbod van de tentoongestelde kleurkanaries zeker bovengemiddeld te noemen.
Ook kleurslagen die men toch zelden op shows zult zien, van Topaas tot Jaspis, komt u op deze vogelshow tegen.
De gemiddelde kwaliteit van de vogels bleek tijdens de keuring goed te zijn.
En dankzij de deelname van enkele gerenommeerde topkwekers in enkele kleurslagen zelfs buitengewoon goed te noemen.
Deze show bezoeken is zeker een aanrader voor iedere vogelliefhebber.

Johan van der Hoorn.

—————————————————————————————————————————

Mooie diversiteit bij de postuurrassen!
En dat niet alleen; er zij ook postuurrassen aanwezig die buiten de gebruikelijke soorten vallen die je op andere verenigingsshows tegenkomt.
Gezien de aangeboden kwaliteit zullen de liefhebber/kweker niet alleen op deze vogelshow tot de prijswinnaars behoren, maar ook op de grotere TT’s zéker meespelen om de prijzen! Het TT-bestuur mag zich gelukkig prijzen met dit aanbod.

Adrie Platteeuw.